Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"(americti) vedci zjistili ..." - takto zacinajici zpravy je treba vzdy brat s rezervou :-)

1 0
možnosti
Foto

Nebojte, až budete střežit malé průzkumníky, zbystříte tak, že Vás to až překvapí.

0 0
možnosti

Jestli jste to měla i pře jiným stavem, tak je to buď prostě vámi, nebo štítnou žlázou ;-)

0 0
možnosti

Tyhle výzkumy jsou zábavné. Nic míň, nic víc. IQ se nemění, pokud někdo chce argumentovat mimibazarnicemi atd., nechť pochopí, že ty ženské byly ujeté už před těhotenským stavem. Hormony těhotnou ženu ovlivňují, ale je to hodně individuální. Stejně jako u dětí, každé je jiné, jsou věci, na které není možné aplikovat procenta a tabulky.

2 0
možnosti

Jak pozoruji diskuze, dotazy apod. na jistých "maminkovských" servrech, je pokles inteligence matek nejen trvalý, ale patrně daleko vyšší, než uvádíte.

0 0
možnosti

Nehazet vsechny do jednoho pytle. 

Existuje hooodne matek, ktere to absolutne nectou a nikdy rovnez tam onam nepisou.

2 0
možnosti

Báro, jak já Vám rozumím:-).....mléko došlo, s dětmi mlátí puberta...jen ta předporodní  "komunikační" inteligence a stupeň soustředění pořád pokulhává...,ale jak píšetě...děti jsou chytřejší a s lecčím poradí:-)

1 0
možnosti

Hlavně mějte na paměti poučku: "Lépe s Parkinsonem trochu vylít, než s Alzheimerem zapomenout vypít". :-)

Jinak dobré čtení. R^

0 0
možnosti
Foto

IQ neklesá ani se nezvyšuje :) Je dané ... pouze se určitým stylem žití a cvičení (třeba v testech) dá dosáhnout na své maximum nebo se nějakou dobu obráceně pohybovat pod tím maximem :)

1 0
možnosti

Ne nadarmo se to označuje za "jiný stav".

Vaše tělo je zaplaveno hormony, které způsobují jiné chování většiny orgánů, včetně mozku, který se musí "přestavět" na připravenost pečovat o mládě neschopné verbální komunikace. Ale to přejde, nic si z toho nedělejte a těšte se na miminko.

3 1
možnosti
Foto

Mohu z vlastní zkušenosti potvrdit slova pana Chovance. Povedlo se mi v těhotenství udělat několik zásadních a špatných rozhodnutí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1837x
Jsem svobodomyslná matka, aspirující spisovatelka a nevyléčitelná optimistka. Mým cílem je čtenáře bavit, inspirovat a někdy snad přimět i k zamyšlení. Více ode mě si můžete přečíst zde.